Madam Stoltz ruukku tuulahdus itämaisuutta

post thumb
Sisustaminen
by Marjut/ on 19 May 2022

Madam Stoltz ruukku tuulahdus itämaisuutta

Tanskassa vuonna 1995 perustetulla Madam Stoltz -yrityksellä on hauska tarina. Nimi syntyi siitä, kun sen omistaja matkusti Intiassa ja paikalliset kutsuivat häntä aina kohteliaasti Madam Stoltziksi. Yritys alkoi menestyä melko nopeasti ja tunnetaan erityisesti tuotteista, jotka yhdistävät intialaiseen muotokieleen sekä värimaailmaan länsimaisen designin. Yksi tunnetuimmista tuotteista on jo melkein ikoniseen asemaan noussut Madam Stoltz ruukku.

Kekseliäs ja hauska Madam Stoltz ruukku

Madam Stoltz -brändi on kerännyt laajalta yleisöltä kiitosta kekseliäisyydestään. Valikoimissa on monenlaisia tuotteita esimerkiksi värikkäitä piensisustusesineitä, tekstiileitä, valaisimia ja jopa erilaisia huonekaluja. Tuotteiden tyyli on laadusta huolimatta selkeä ja yhtenäinen. Rennot ja boheemit tuotteet soveltuvat hyvin monenlaiseen sisustukseen ja erilaisiin koteihin. Ne on helppo yhdistää toisiinsa, mutta myös muun sisustuksen kanssa.

Madam Soltz -kukkaruukuilla tarkoitetaan usein kekseliäästi suunniteltuja ruukkuja, joissa on kasvonpiirteet. Tällöin kasvi asettuu hauskalla tavalla ikään kuin ruukun kasvojen hiuksiksi. Ruukkuja ja muita brändin tuotteita löytyy Vida Interior -sisustus ja lifestyleliikkeestä, joka on keskittynyt skandinaaviseen sisustutukseen ja lifestyleen. Vida Interiorin brändilistalta löytyy maukas kattaus myös muita kiinnostavia ja moderneja brändejä.

Sisusta itsesi näköinen koti

Parhaimmillaan sisustusmyymälät ja -verkkosivustot tarjoavat ihanaa inspiraatiota. Kenenkään ei ole tarkoitus toteuttaa muiden sisustusideoita sellaisenaan, vaan harkita ja tutkia, mitkä niistä sopivat omaan kotiin ja ennen kaikkea omaan makuun. Sisustusratkaisuja ei kannata tehdä toisia miellyttääkseen, koska kodin on tarkoitus olla paineista vapaa paikka rentoutumiseen.