Vida interior

post thumb
Muotoilijat
by Marjut/ on 21 Aug 2021

Vida interior

Vida interior on tunnettu lifestyle- ja sisustusliike. Se keskittyy ensisijaisesti skandinaaviseen sisustamiseen. Se myy tunnettujen merkkien koruja ja huonekaluja. Lisäksi liikkeestä löytää teksktiilejä moneen makuun, sekä asusteita ja lukuisia sisustustuotteita. Yrityksen valikoimista löytyy tuotteita muun muassa seuraavilta merkeiltä: Beija Flor, Daily Elegance, Eight Mood Sweden, Design By Us, Nordal Denmark, Bloomingville, Madam Stoltz ja Tinek Home.

Vida interior sisustustuotteet

Vida interior design sisustustuotteet ovat tunnettujen suunnittelijoiden valmistamia. Niiden joukosta löytyy muun muassa kynttilälyhtyjä. Lyhtyjä löytyy moneen makuun. Osa lyhdyistä on valmistettu lasista, toiset puolestaan bambusta. Valikoimiin kuuluu myös tarjottimia ja kynttilöitä. Black Marble vintage gardenia tuoksukynttilä on tyylikäs lasipurkkiin valettu kynttilä, jonka tuoksu valloittaa. Myös tuoksutikut ovat kokeilemisen arvoisia. Niiden joukosta löytää jokainen mieleisensä tuoksun. Niiden mukana tulee lasipullo, johon tuoksutikut laitetaan.

Liikkeen runsaasta valikoimasta löydät myös upeita metallista valmistettuja kynttilänjalkoja. Lisäksi tarjolla on kauniita seinäkoristeita, sisustuskoreja ja ruukkuja. Ruukkujen joukosta voi löytää upeita lasista valmistettuja skandinaaviseen sisustukseen sopivia ruukkuja. Myös keraamisia ruukkuja löytyy runsain määrin. Puiset kulhot löydät myös liikkeen valikoimista. Käsin valmistetut sisustusesineet ovat paitsi moderneja, myös laadukkaita ja kestäviä.

Vida interior design huonekalut

Vida interior myy sisustustuotteiden ja tekstiilien lisäksi myös laadukkaita ja moderneja huonekaluja. Sieltä löydät sisustuksen viimeisteleviä peilejä, pöytäsettejä, hyllyjä, kaappeja, jakkaroita, kukkajalustoja, valaisimia, tuoleja ja paljon muuta mielenkiintoista skandinaaviseen sisustamiseen soveltuvaa. Yksi liikkeen suosituimpia tuotteita on marmorista valmistettu kaunis hylly. Marmorihyllyjä on saatavilla useissa eri väreissä. Siinä on kauniit kullan väriset kannattimet, jotka viimeistelevät kokonaisuuden.

Moderniin skandinaaviseen sisutukseen soveltuu loistavasti tarjoiluvaunu. Liikkeen kokoelmista löytyy kaunis messinginvärinen tarjoiluvaunu, joka on muodoltaan pyöreä. Siinä on kaksi kerrosta. Sen tasot ovat valmistettu marmorista, kuten suositut hyllytkin. Vida interior ja sen tuotteet tunnetaan niin Suomessa kuin muuallakin maailmalla.

Tekstiilit ja asusteet

Vida interiorin kokoelmista löydät myös asusteita ja tekstiileitä. Vidalta voit hankkia torkkupeitot, pyyhkeet, päiväpeitot, tyynyt, pyykkikorit ja essut. Sieltä löytyy valtaisa määrä sisustustyynyjä, joiden väriskaala on todella laaja. Tyynyjen materiaaleissa on myös valinnanvaraa. Mikäli innostut shoppailemaan hieman runsaammin, kannattaa napata Nopeampi bonus, jonka avulla voit mahdollisesti voittaa rahaa shoppailubudjettiisi. Tyynyjen lisäksi valikoimiin kuuluvat myös kauniit tyynynpäälliset.

Koska sisustaminen on hauskaa ja hyvää mieltä tuottavaa, kannattaa sisustusta vaihdella vuodenaikojen mukaan. Vidan koristetyynyistä löytyy kuoseja ja värejä jokaisen vuodenaikaan. Kesäksi voit hankkia tyynyjä, joiden kuoseissa vilisevät perhoset ja kirkkaat värit. Talveksi taas on mukava vaihtaa tyynyt, joiden värit ovat tummempia. Ole oman elämäsi sisustusarkkitehti ja loihdi kotiisi miellyttävä tunnelma.

Vida interior kortit ja kodinhoito

Skandinaavinen sisustus on Vida interiorin keskeinen teema, mutta lisäksi se myy yksilöllisiä ja kauniita kortteja moneen tarpeeseen. Erikokoiset ja erilaisilla teksteillä varustellut kortit ovat persoonallinen keino esimerkiksi onnitella ystävää. Korttien hintaan sisältyy myös kirjekuori. Jos etsit esimerkiksi huumorilla höystettyä korttia, löydät sen Vidalta. Kortit ovat tyylikkäitä ja hauskoja.

Huonekalut, tekstiili, kortit ja sisustustuotteet eivät ole suinkaan ainoita Vida interiorin valikoimista löytyviä tuotteita. Sieltä löydät nimittäin myös useita kodinhoitoon liittyviä tuotteita. Muun muassa pyykkietikka on tuote, jonka voit hankkia Vidalta.

Vida interior myy myös siivoukseen tarkoitettuja saippuoita. Se on saippuapala, joka sisältää eteerisiä öljyjä. Tuoksuja löytyy moneen makuun. Voit valita tuoksuista esimerkiksi sitruksen, laventelin tai ruusun. Kannattaa kokeilla myös imurointipuuteria, joka raikastaa matot ja tuo niihin hyvää tuoksua. Kaiken lisäksi valikoimiin kuuluvat myös käsihuuhteet, käsisaippuat, suihkusaippuat, ja ihanat siivousssuihkeet eteerisillä öljyillä.