Laulumaa tarjoaa ajatonta ja toimivaa muotoilua

post thumb
Muotoilijat
by Marjut/ on 25 May 2021

Laulumaa tarjoaa ajatonta ja toimivaa muotoilua

Laulumaa Huonekalut Oy on tunnettu huonekalujen suunnittelija, valmistuttuja ja markkinoija Suomessa. Moni varmasti tunteekin tämän brändin vähintään nimeltä. Sen tuotteet ovat myös hyvin suosittuja ja yleisiä. Valmistaja kertoo, että sen pääperiaatteita ovat esimerkiksi laadukkaat ja aikaa kestävät raaka-aineet sekä ajaton ja arjessa toimiva muotoilu. Monet valmistajan tuotteet ovatkin hyvin monikäyttöisiä ja useaan erilaisiin sisustustyyliin sopivia.

Laulumaa tarjoaa laadukkaita huonekaluperheitä

Laulumaa tunnetaan etenkin suosituista tuotesarjoistaan, joista löytyvät kaikki kodin huonekalut. Niistä löytyy esimerkiksi ruokapöytiä, sohvapöytiä, vitriinejä, tuoleja, senkkejä, lipastoja ja tv -tasoja. Eri tuoteperheet tarjoavat jokaiselle sopivia tyylejä. Esimerkiksi Sara-sarja tarjoaa vanhan ajan henkeä tämän päivän mausteilla ja Eelis-sarjan esikuvana taas on 50-luvun vintage. Se tuo ripauksen retroutta moderniin kotiin.

Esimerkiksi Julia-tuoteperhe taas sopii moderniin kotiin. Tämä sarja on moderni ja se tarjoaa funktionaalista suoralinjaisuutta. Arvokkuutta kalusteille antavat tyylikkäät ja kiiltävät metallivetimet. Monetkaan suomalaiset huonekalusuunnittelijat eivät ole yhtä monipuolisia kuin Laulumaa. Sen tyyleistä löytyy moderneja, maalaisromanttisia, konstailemattomia, vintagehenkisiä sekä rustiikkisiakin vaihtoehtoja. Niitä kaikkia yhdistää arkeen sopiva tyylikäs muotoilu.

Tarkkaan valittuja raaka-aineita

Laulumaa käyttää tuotteidensa valmistuksessa tarkkaan valittuja ja testattuja raaka-aineita, joista valmistetaan kestäviä ja turvallisia kalusteita. Tuotteiden valmistuksen keskeisiä asioita ovat ennen kaikkea kalusteen pitkä käyttöikä ja tuotteiden vähäinen ympäristörasitus koko niiden elinkaaren ajan. Pääraaka-aineena yritys käyttää ekologista, kestävää ja kaunista puuta.