Jeanne d’Arc Living tuo ranskalaisen maalaisromantiikan kotiisi

post thumb
Muotoilijat
by Marjut/ on 02 Mar 2021

Jeanne d’Arc Living tuo ranskalaisen maalaisromantiikan kotiisi

Jeanne d’Arc living on tanskalainen yritys, joka tekee kaikenlaisia sisustukseen liittyviä tuotteita huonekaluista tekstiileihin. Sen tuotteet mukailevat tyyliä, joka on usein liitetty Pohjois-Ranskalaiseen maalaisromantiikkaan. Jeanne d’Arc tuotteet soveltuvat kuitenkin erinomaisesti myös pohjoismaiseen sisustukseen niiden sulavalinjaisen tyylin vuoksi. Nimensä yritys on saanut 1400-luvulla eläneeltä ranskalaiselta kansallissankarilta ja katolisen kirkon pyhimykseltä Jeanne d’Arcilta, joka tunnetaan myös nimellä Orléansin neitsyt.

Jeanne d’Arc living on suunnitellut runsaasti korkealaatuisia tuotteita, jotka sopivat erinomaisesti kaikille kauniita maalaisromantiikkaan vivahtavia sisustustuotteita kaipaaville. Käytettävät kankaat ovat suurelta osin sataprosenttista puuvillaa tai pellavaa kestävyyden ja laadun takaamiseksi.

Antiikkinen sisustus moderneilla huonekaluilla

Kyseessä on mielenkiintoinen yritys ja uutta kotiin on ollut erittäin vaikuttunut siitä, kuinka hyvin yritys on onnistunut yhdistelemään antiikilta näyttäviä huonekaluja moderniin tyyliin tasapainoisesti. Lisäksi tuotteet ovat erittäin kestäviä, sillä esimerkiksi matoissa käytetty juuttikangas kestää kovaakin kulutusta.

Jeanne d’Arc huonekaluilla saat kotiisi esimerkiksi antiikilta näyttävän sohvapöydän ilman, että se riitelee omistamasi modernin television kanssa. Elegantit tuotteet hillityillä väreillä sopivat erittäin hyvin jokaiseen suomalaiseen kotiin, sillä käytetyt päävärit yrityksen tuotteissa ovat musta, erilaiset puun sävyt, harmaa, valkoinen ja erilaiset lämpimät ruskean sävyt.

Monenlaisia sisustustuotteita

Tämä merkki ei ole keskittynyt pelkästään huonekaluihin, vaan löydät heiltä runsaasti erilaisia tekstiilejä ja pieniä sisustusesineitä. Luettelemmekin seuraavaksi esimerkkejä, mitä kaikkea voit sen valikoimista löytää.

• Puiset huonekalut
• Punotut korit
• Eri muotoon kudottuja mattoja
• Pussilakanat ja tyynyliinat

Eleganttia sisustusta kilpailukykyiseen hintaan

Jeanne d’Arc living kuulostaa kalliilta brändiltä, mutta yrityksen tuotteet ovat niiden laadusta huolimatta erittäin kilpailukykyisiä vastaaviin tuotteisiin verrattuna. Saat siis palan ranskalaista maalaisromantiikkaa kotiisi samaan hintaan kuin mitä käyttäisit esimerkiksi maton ostamiseen missä tahansa muussa sisustusliikkeessä. Mikäli siis nautit yrityksen tuotteista, hinta ei todellakaan ole este.

Jeanne d’Arc living on keskittynyt tekemään tuotteensa lujista materiaaleista, joten ostamalla brändin tuotteita ostat myös samalla kotiisi kestäviä tuotteita. Uusiutuvista luonnonmateriaaleista valmistetut tuotteet ovat myös ekologisia paikoin jopa muovia sisältäviin keinokuituihin verrattuna. Mikäli valitsemiesi kalusteiden väri ei täysin miellytä, tarjoaa Jeanne d’Arc myös myrkyttömät ja ympäristöystävälliset kalkkimaalit, jotka on tarkoitettu huonekalujen maalaamiseen vintage-tyylisiksi.